Продам: Відвал композитний Текрон (для плуга ПЛН, гвинтовий) Продам
Відвал композитний Текрон для плуга ПЛН (гвинтовий)

КраїнаУкраїна
Модельдля плуга ПЛН, гвинтовий
Агрегатується зплуг ПЛН, гвинтовий
Опис Відвал композитний Текрон для плуга ПЛН (гвинтовий)

Відвал композитний Текрон
(для плуга ПЛН, гвинтовий)

Ефективність сучасної агрогосподарської діяльності безпосередньо залежить від якості, надійності, економічності використовуваного інструментарію. Асортимент агротехнічних розробок, пропонований сучасними виробниками, охоплює всі галузі агровиробничої діяльності. Здатний забезпечити необхідними розробками підприємства малого і великого бізнесу. Розрахований на ефективний технічний супровід всього циклу виробництва сільськогосподарської продукції. ТОВ «Техніка і технології» - українська компанія, що пропонує кращі торгові умови. Гарантує високу якість обслуговування, широкий, високофункціональний асортимент. Відвал композитний Текрон - зразок високої якості, практичності та рентабельності асортименту, пропонованого фірмою. Приклад високої якості застосування сучасних розробок, сучасних матеріалів і конструктивно-технічних рішень. Встановлюється на плуг ПЛН. Забезпечує високий економічний ефект.
Відвал композитний Текрон - ефективна пропозиція для сучасних великих і малих аграрних підприємств. Характеризується високою якістю використовуваного матеріалу - інженерний пластик Tekrone.
Якість матеріалу:
• забезпечує економію палива, на 1 га обробленої площі близько 3 літрів палива;
• забезпечує збільшення ефективності експлуатації тягової техніки, близько 9%;
• забезпечує зниження витрат часу при виконанні земельних робіт, порядку 10%;
• забезпечує максимальне зниження витрат часу і зусиль на технічне обслуговування ґрунтообробного обладнання.

Відвал композитний Текрон - економічно вигідне рішення. Матеріал, що використовується - ефективна розробка по стандартам німецької технології. Пропоновані відвали розраховані на обробку ділянок з будь-яким типом ґрунту. Розраховані на широкий діапазон виробничих умов. ТОВ «Техніка і технології» - вигідні умови придбання агротехнічних розробок в Україні. Широкий асортиментний ряд від передових українських та європейських компаній. Високі стандарти якості основних і додаткових агрегатів, запчастин і комплектуючих, витратних матеріалів. Професійне сервісне та консультативне обслуговування. Розумний підхід до питання формування ціни.
Доставка. Є і на інші плуги.
Цена: 1999